Motivation Factor®
Jeg er certificeret Practitioner hos Motivation Factor®, som drives af Helle Bundgaard, der også er tilknyttet IMD i Schweiz, som coach. Jeg samarbejder bl.a. med Helle omkring team- og lederudvikling ud fra Motivation Factor® Metoden i større danske virksomheder.

 

Menneskefaktor
Menneskefaktor drives af erhvervspsykolog Kate Holm Sørenen, som jeg samarbejder med omkring erhvervspsykologiske opgaver. Kate er, som jeg selv, Master i Positiv Psykologi fra Århus Universitetet. Kate er også certificeret bruger af Motivation Factor® metode

Gnist
Gnist drives af Mads Bab, som er en af de første danskere med en MBA i positiv psykologi fra London. Mads har udviklet VIA styrkekortene, som indgår i mange af de forløb og processer, jeg arbejder med. Mads Bab har i marts 2013 udgivet bogen “Gnisten i arbejdslivet”, på Dansk Psykologisk Forlag.

Human Factors
Human Factors er en norsk konsulentvirksomhed, som udover selv at udbyde konsulentydelser i
virksomheder, har udviklet  en række testværktøjer og metoder, der er brugbare i optimering af, i sær team performance. Jeg anvender ofte Diversityicebreaker test og metode, som et værktøj i gruppeperocesser, hvor der sættes fokus på håndtering af forskellighed.

Brøgger erhvervspsykologer
Brøgger erhvervspsykologer certificerer i forskellige slags testværktøjer. Jeg er certificeret  bruger af Baron EQ-i testen, som måler emotionel intelligens..

Viberg Media
Lars Viberg driver virksomheden Viberg Media, og er min foretrukne samarbejdspartner i grafiske og markedsføringsmæssige anliggender.

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.